Does the Dr 800 carbs work on the 750

Questions regarding the DR750

Does the Dr 800 carbs work on the 750

Postby Gavinnash25 » Mon Jan 29, 2018 1:45 am

I bought my dr 750 without the origenal carbs and the only carbs I can find on ebay is the 800. Just need to know if I buy it if it will work on the 750
Gavinnash25
Virgin - be gentle
Virgin - be gentle
 
Posts: 9
Joined: Sun Sep 03, 2017 2:43 am

Re: Does the Dr 800 carbs work on the 750

Postby O.R. » Mon Jan 29, 2018 3:52 pm

Yes, no problem. Be aware that you will also need a choke cable. And maybe another (double) throttle cable.
User avatar
O.R.
Regular
Regular
 
Posts: 74
Joined: Fri Jan 20, 2017 8:51 pm
Location: the Netherlands

Re: Does the Dr 800 carbs work on the 750

Postby Gavinnash25 » Tue Jan 30, 2018 7:39 am

Thanks for the help, I have decided to buy the 800 carbs
Gavinnash25
Virgin - be gentle
Virgin - be gentle
 
Posts: 9
Joined: Sun Sep 03, 2017 2:43 am


Return to DR750

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron

x